ΤΟΠΙΚΑ

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Μύκονο – 4th Mykonos Folklore Festival

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Μύκονο – 4th Mykonos Folklore Festival

Ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Χορευτικός Σύλλογος Μυκόνου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει την Πρωτομαγιά στο θεατράκι της Λάκκας στις 19.00 την Κεντρική του μουσικοχορευτικη παράσταση.

Με έναυσμα την Παγκόσμια χρονιά Ερωτόκριτου 2019 και επίσης ότι τα νησιά μας είναι στην περίοπτη θέση της γαστρονομικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2019, ο Σύλλογος ενώνει τα νησιά μας με τη Μεγαλόνησο μέσα απο τη μαγεία της Ελληνικής Παράδοσης.

Επίτιμος καλεσμένος ο εξαιρετικός λυράρης και ερμηνευτής Διονύσης Κορνηλακης με την ορχήστρα του.

Καλεσμένοι μας επίσης οι δραστήριοι Θυμαιταδαι, με πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο τον κο Δρακοπουλο, διευθυντή του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Καθώς και το Άρωμα Παράδοσης Σύρου με τον εκπληκτικό χοροδιδάσκαλο της τον κο Σολάρη. Αλλά και οι νέοι μας φίλοι απο το χορευτικό όμιλο Υδρούσας Άνδρου με πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο τον κο Κωστόπουλο.

Το πρόγραμμα μας θα κλείσει με κέρασμα Μινωικών γεύσεων απο τον shef Σάββα Satyam.

Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ,σε μια δράση που μας ενώνει με τις Ρίζες ,καρποφορεί γνώση και Ιστορία και καλλιεργεί Ελληνική Συνείδηση και Περηφάνια!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.