ΤΟΠΙΚΑ

4 Οκτωβρίου 1974 η ημέρα που γεννήθηκε η Νέα Δημοκρατία στην Ελλάδα.

4 Οκτωβρίου 1974 η ημέρα που γεννήθηκε η Νέα Δημοκρατία στην Ελλάδα.
Η Κατερίνα Μονογυιού για την ημέρα της ίδρυσης της ΝΔ

Σαν σήμερα ο Κων/νος Καραμανλής ίδρυσε την Νέα Δημοκρατία με στόχο να αποτελέσει την πολιτική παράταξη που θα ταυτίσει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους.

Είναι αυτή η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στη μεγάλη οικογένεια της Ευρώπης και εγγυήθηκε τη θεσμική ομαλότητα και την κοινωνική ειρήνη.

Είναι αυτή η παράταξη που όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους προέδρους της, με τους πολίτες και την κοινωνία πρωταγωνιστές έχτισε τη σύγχρονη Ελλάδα.

Είναι αυτή η παράταξη που κατάφερε να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια πραγματική Ευρωπαϊκή χώρα, για να έχει παρόν και μέλλον.

Σήμερα, 45 χρόνια μετά η ΝΔ παραμένει η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη, που καλείται σήμερα με τον πρόεδρο και πρωθυπουργό της χώρας  Κυριάκο Μητσοτάκη και με αφετηρία την ιστορία και τις αρχές της,  να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.