ΤΟΠΙΚΑ

25η Μαρτίου στη Μύκονο-Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

25η Μαρτίου στη Μύκονο-Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μυκόνου το πρόγραμμα των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική και θρησκευτική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Κανονικά θα γίνει η παρέλαση και οι χοροί των μαθητών κάτω από το Δημαρχείο. Ο γενικός σημαιοστολισμός θα πραγματοποιηθεί από το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, όπως και η φωταγώγηση των δημοσίων και ιδιωτικών καταστημάτων και νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων.
Η κατάθεση στεφάνων στην Άνω Μερά θα πραγματοποιηθεί παραμονή της εθνικής μας επετείου και στην Χώρα ανήμερα της Παρασκευής μετά την επίσημη δοξολογία τον Ιερό Ναό Μητροπόλεως. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:45 από το Δημαρχείο.
Οι παρελαύνοντες δεν θα φορούν μάσκα κατά την διάρκεια της παρέλασης. Οι θεατές υποχρεούνται να φορούν μάσκα καθόλη τη διάρκεια.
Θα ακολουθήσουν χορευτικές εκδηλώσεις από συλλόγους, φορείς και μαθητές των σχολείων του νησιού.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.