ΤΟΠΙΚΑ

Το πλοίο «φάντασμα» αναχώρησε από το παλιό λιμάνι της Μυκόνου ύστερα από μεγάλες προσπάθειες

Το πλοίο «φάντασμα» αναχώρησε από το παλιό λιμάνι της Μυκόνου ύστερα από μεγάλες προσπάθειες

Επιτέλους τέλος, αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της υπόθεσης που εξελίχθηκε σε θρίλερ με το κατασχεμένο πλοίο στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης  και ύστερα από ένα μεγάλο και μακρύ δικαστικό αγώνα για την αποσυμφόρηση του παλιού λιμανιού της Μυκόνου, που παράλληλα δημιουργήθηκαν τεράστια   και απερίγραπτα-αφάνταστα γραφειοκρατικά εμπόδια,  αναχώρησε το κατασχεμένο φορτηγό πλοίο από το παλιό λιμάνι και άνοιξε το τοπίο που χάλαγε με την παρουσία του η παραφωνία του πελώριου καραβιού,σε ένα απο τα ομορφότερα σημεία του νησιού.

Κάλιο αργά παρά ποτέ, δόθηκε οριστική λύση και όπως βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το MykonosVoice ,το πλοίο φάντασμα αναχώρησε οριστικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.