ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο νεαρός Δακτυλίδης η μεγαλύτερη νίκη και απο αυτή απέναντι στο Πέρα

Ο νεαρός Δακτυλίδης η μεγαλύτερη νίκη και απο αυτή απέναντι στο Πέρα
Πρώτη συμμετοχή για τον 15χρονο Δακτυλίδη με δυο τρίποντα σε ενάμιση λεπτό

Μια ακόμη μεγαλύτερη νίκη και απο αυτή απέναντι  στον Α.Σ. Πέρα για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ήταν η συμμετοχή και μάλιστα με δυο τρίποντα του 15χρονου Παναγιώτη Δακτυλίδη.

Ο νεαρός στην παρθενική του συμμετοχή στην ανδρική ομάδα σκόρπισε ενθουσιασμό άπαντες με την απόδοση του στο ένα λεπτό που αγωνίστηκε και  άφησε μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο μικρότερος ηλικιακά παίχτης της ομάδας καθώς και του πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής, Παναγιώτης  Δακτυλίδης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αυτό είναι μια τεράστια νίκη για όλους καθώς καλός ο πρωταθλητισμός με τους έμπειρους και καταξιωμένους αλλά όταν συνοδεύεται από προσπάθεια να βγουν και νέα ταλέντα από τα σπλάχνα της ομάδας είναι το ιδανικό.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου για την παρθενική συμμετοχή του Δακτυλίδη.

«Αυτή η ομάδα είναι γεμάτη μικρές ιστορίες, απίθανες και απίστευτες, από τότε που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, με ένα φανταστικό 12/12 νικηφόρο σερί στην Εθνική Κατηγορία.

Σήμερα όμως έχουμε μία ιστορία βγαλμένη από ταινία, έτσι νιώθουμε.

Ο αθλητής της ομάδας μας από το παιδοεφηβικό τμήμα Παναγιώτης Δακτυλίδης μπήκε σε ηλικία 15 ετών και 11 μηνών στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά φέτος.
Στο 38:39 ο κοουτς Μανωλιτσάκης σηκώνει τον μικρό για τα τελευταία 1:21 αποτελώντας τον μικρότερο σε ηλικία παίκτη που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία.

Ακολουθεί ίσως το πιο ωραίο λεπτό της ομάδας μας φέτος με τον Παναγιώτη να επιτυγχάνει 2/2 σερί τρίποντα (!!!!!) στις 2 τελευταίες επιθέσεις στον παρθενικό του αγώνα.
μετά από αλλεπάλληλες ασσίστ του Θοδωρή Ονάσογλου.

ΥΓ. Ρισπέκτ στον κόουτς του ΑΣ ΠΕΡΑ κ. Χολέβα για το ιπποτικό χειροκρότημα στον μικρό αθλητή μας. Τον τιμάει και τον ευχαριστούμε πολύ. Μπασκετικός κόσμος.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.