ΤΟΠΙΚΑ

Με το νέο της αμόρε χειμωνιάτικα στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη

Με το νέο της αμόρε χειμωνιάτικα στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη
Αποκλειστική φωτογραφία:Συνοδεία του σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα η Μαρίνα Πατούλη στη Μύκονο απαστράπτουσα και ερωτευμένη όσο ποτέ άλλοτε

Στην Μύκονο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Μαρίνα Πατούλη για να περάσει λίγες ευχάριστες ώρες ξεκούρασης αν και καταχείμωνο σε έναν κλασσικά καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό.

Το MykonosVoice καραδοκεί παντού όμως  και την εντόπισε απαστράπτουσα και ερωτευμένη όπως βλέπετε και σε σχετική αποκλειστική φωτογραφία.

Συνοδευόταν μάλιστα από το νέο της αμόρε, τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα με τον οποίο μάλιστα στις δημόσιες εμφανίσεις της, στα δυο μαγαζιά που είναι ανοιχτά αυτή την εποχή στο Γιαλό της Μυκόνου, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Την ίδια ώρα που ο πρώην σύζυγος της τραβάει ζόρια με όσα προέκυψαν μετά την κακοκαιρία στην Αττική, η Μαρίνα Πατούλη στέλνει μηνύματα ευτυχίας από την Μύκονο καθώς έγραψε χαρακτηριστικά στους λογαριασμούς της στα σοσιαλ.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.