ΤΟΠΙΚΑ

«Κατάληψη» στο κέντρο της Ευρώπης έκαναν οι Μυκονιάτες

«Κατάληψη» στο κέντρο της Ευρώπης έκαναν οι Μυκονιάτες
Μια ακόμη χρονιά μια σπουδαία πρωτοβουλία που γίνεται θεσμός με μια υπέροχη εκδρομή Μυκονιατών στην Κεντρική Ευρώπη

Στην καθιερωμένη πλέον απόδραση όταν οι καλοκαιρινές υποχρεώσεις τελειώνουν στο νησί οι Μυκονιάτες με την ισχυρή πάντα συμπαράσταση της εκκλησίας της Μυκόνου που εκφράζεται από το θεάρεστο έργο των ιερέων της, ταξίδεψαν στην κεντρική Ευρώπη με σκοπό την αναψυχή.

Μια ομάδα 25 Μυκονιατών με μπροστάρη τον Αρχιερατικό Επίτροπο πατέρα Μαραγκό βρίσκονται σε πόλεις του Βελγίου και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες και την Μπρυζ.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες που ανήρτησαν στα σοσιαλ μίντια έχοντας ως ορμητήριο την μεγαλούπολη και έδρα της ΕΕ και κάνοντας αποδράσεις σε πανέμορφα μέρη.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία και σε ένα ψυχαγωγικό ταξίδι που είχε μεγάλη συμμετοχή και φέτος.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.