ΤΟΠΙΚΑ

Έβγαλαν τα μηχανήματα από τα ξημερώματα, έσωσαν δυο γυναίκες και έδωσαν την λύση στο πρόβλημα

Έβγαλαν τα μηχανήματα από τα ξημερώματα, έσωσαν δυο γυναίκες και έδωσαν την λύση στο πρόβλημα
Άμεσα τα αντανακλαστικά όλων από τα ξημερώματα στο νησί για να σωθούν δυο ανθρώπινες ζωές και να λυθεί ένα ακόμα πρόβλημα που προέκυψε

Η κακοκαιρία με την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου την Μύκονο λίγο έλειψε να φέρει τραγωδία καθώς δυο γυναίκες στην Φτελιά κινδύνευσαν άμεσα από τα ορμητικά νερά που έγιναν χείμαρρος.

Στη Μύκονο όμως την δύσκολη ώρα υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν και φέρνουν αποτέλεσμα με τις άμεσες αντιδράσεις τους χωρίς χρονοτριβή, καθώς με τον συντονισμό όλων των αρμοδίων φορέων ένα ακόμη πρόβλημα που προέκυψε από την κακοκαιρία βρήκε λύση.

Ο δήμαρχος Κουκάς συντόνισε, ο αντιδήμαρχος Αλεκαρας έβγαλε τα «όπλα» στη μάχη, η πυροσβεστική υπηρεσία με την αυταπάρνηση και την άμεση αντίδραση όλων  έδρασε άμεσα και το πρόβλημα λύθηκε χωρίς θύματα.

Γράφαμε για τον τρόπο που λειτουργούν στο νησί οι αρμόδιοι στις δύσκολες στιγμές, σε ένα τρομακτικά δύσκολο απο πλευράς υποδομών τόπο που ξαφνικά φιλοξενεί πολλαπλάσια σπίτια και κατοίκους από όσα μπορεί να αντέξει, όμως η πρόληψη αλλά και η άμεση αντίδραση όλων κάνει την Μύκονο ξεχωριστή από όλη την υπόλοιπη χώρα αν αναλογιστεί κανείς τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.