ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Το Superstar μπαίνει στην γραμμή της Μυκόνου

Το Superstar μπαίνει στην γραμμή της Μυκόνου

Από την Ραφήνα θα αναχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το Superferry II, που πουλήθηκε από την Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου στην ναυτιλιακή εταιρεία SeaJets του Μάριου Ηλιόπουλου.

Μόνο, που τώρα το πλοίο θα ονομάζεται Superstar, θα αναχωρεί κάθε πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας και θα εκτελεί και πάλι το δρομολόγιο προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Τήνο.

Έτσι, κάθε πρωί θα φεύγουν προς τα νησιά από την Ραφήνα τα πλοία Andros και Superferry και κάθε απόγευμα τα Superstar και “Θεολόγος”.

Επίσης, το Super Express της Golden Star Ferries, από την Ραφήνα θα εκτελεί το δρομολόγιο για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ίο, Σαντορίνη.

Στα παραπάνω δρομολόγια προστίθεται και το “Αικατερίνη” της Fast Ferries Ferries θα αναχωρεί από την Ραφήνα κάθε πρωί για Τήνο, Μύκονο, Νάξο.

Πηγή: mononews.grΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.