ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Μόσχα για Μύκονο από 1η Μαρτίου

Τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Μόσχα για Μύκονο από 1η Μαρτίου

Αυξάνεται από την 1η Μαρτίου ο αριθμός των τακτικών πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς από τη Μόσχα, ενώ μετά από δύο χρόνια επαναλαμβάνονται οι απευθείας πτήσεις από την Αγία Πετρούπολη.

Η άρση των περιορισμών για τακτικές και τσάρτερ πτήσεις από όλα τα ρωσικά αεροδρόμια και προς προορισμούς, που επιτρέπονται οι διεθνείς πτήσεις, ελήφθη από το συντονιστικό όργανο για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αναλυτικά προς Ελλάδα, από την 1η Μαρτίου:

  • Από Μόσχα για Κέρκυρα οι πτήσεις αυξάνονται από 4 σε 7 την εβδομάδα
  • Από Μόσχα σε Μύκονος θα υπάρχουν 4 πτήσεις την εβδομάδα,
  • Δύο πτήσεις την εβδομάδα θα υπάρχουν από Αγία Πετρούπολη προς Αθήνα, Αγία Πετρούπολη προς Θεσσαλονίκη, Ζουκόφσκι προς Ηράκλειο και Αικατερινούπολη προς Ηράκλειο

Αποφασίστηκε επίσης να αρθούν όλοι οι περιορισμοί στις τακτικές και τσάρτερ πτήσεις από τα ρωσικά αεροδρόμια που είναι ανοιχτά για διεθνείς πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Κύπρου από την 1η Μαρτίου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.