ΤΟΠΙΚΑ

Τέλος η κατάληψη στο ΕΠΑΛ Μυκόνου, από Δευτέρα κανονικά τα μαθήματα

Τέλος η κατάληψη στο ΕΠΑΛ Μυκόνου, από Δευτέρα κανονικά τα μαθήματα

Πολλά  σχολεία σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και το ΕΠΑΛ Μυκόνου τελούσαν τις τελευταίες μέρες σε καθεστώς κατάληψης. Οι μαθητές και στη Μύκονο  με αιτήματα που κατά βάση αφορούσαν  στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, στην Τράπεζα θεμάτων, αλλά και σε θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τέσσερις περίπου μέρες έκλεισαν το σχολικό συγκρότημα στο νησί.

Η κατάληψη στο ΕΠΑΛ Μυκόνου από το πρωί της Τρίτης  και συνεχίζεται μέχρι και  σήμερα Παρασκευή είχε ως αποτέλεσμα  να μπλοκαριστεί η κεντρική είσοδος του σχολείου  από θρανία και καρέκλες που τοποθέτησαν εκεί οι μαθητές με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό το σχολείου  και να μην πραγματοποιηθούν τα μαθήματα.

Η κατάληψη έλαβε τέλος μεσημέρι της Παρασκευής και τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά από Δευτέρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.