ΤΟΠΙΚΑ

Στην γιορτή του Αη-Χαραλάμπη της Μυκόνου

Στην γιορτή του Αη-Χαραλάμπη της Μυκόνου
Μυκονιάτικα γιόρτασαν παρέα Χρήστος Βερώνης και Νίκος Γκέλος την γιορτή του Αη-Χαραλάμπη στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα ενότητας

Μια παρέα που αποτελούνταν από Μυκονιάτες και που λόγω της πανδημία είχαν ξεχαστεί τα γλέντια και οι χαρές, μαζεύτηκαν το πρωί στον Άη Χαραλάμπη και γιόρτασαν με Μυκονιάτικο τρόπο το έθιμο της ημέρας.

Ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Βερώνης με τον Νίκο Γκέλο (πρώην αντιδήμαρχος) και καλή παρέα απόλαυσαν εκλεκτό κρασί και μεζέδες Μυκονιάτικους.

Τι και αν το παρασκήνιο οργίαζε τον τελευταίο καιρό ότι Γκέλος και Βερώνης είναι σε απόσταση και μπορεί να επέλθει πολιτικός χωρισμός, ο φωτογραφικός φακός που είναι πάντα αδιάψευστος μάρτυρας τουλάχιστον για την ώρα δεν δείχνει κάτι τέτοιο.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.