ΤΟΠΙΚΑ

Σπάει όλα τα κοντέρ το MykonosVoice με 25 χιλ. μ.ο επισκέπτες καθημερινά

Σπάει όλα τα κοντέρ το MykonosVoice με 25 χιλ. μ.ο επισκέπτες καθημερινά
Απίστευτα νούμερα για το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης που άλλαξε άρδην την υπόθεση ενημέρωση στο νησί

Τρελές είναι οι πτήσεις που πραγματοποιεί το MykonosVoice και το λιγότερο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη στην ενημέρωση.

Δεν έχει προηγούμενο ένα τοπικό ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης να πραγματοποιεί τεράστια νούμερα αναγνωσιμότητας καθώς σχεδόν 25 χιλιάδες μέσο ορο καθημερινά εμπιστεύονται να μάθουν τα νέα για την Μύκονο μέσα από το MykonosVoice.

Με θέματα που τα διαβάζουν μόνο από τα σοσιαλ πάνω από 20 χιλιάδες αναγνώστες και που αν προστεθούν και όσοι επισκέπτονται τον ιστότοπο είτε ντιρεκτ είτε από την πλατφόρμα της Google οι αριθμοί ζαλίζουν.

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην σωστή και αντικειμενική ενημέρωση, χωρίς προκαταλήψεις και με ίσες αποστάσεις πλέον απέναντι σε όλους, το MykonosVoice άλλαξε τον χάρτη της ενημέρωσης στην Μύκονο και παρά τις προσπάθειες να το μιμηθούν, εμφανίζονται κατά καιρούς διάφορα κακέκτυπα,οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί της τεράστιας επιτυχίας του MykonosVoice.

Μια εμπιστοσύνη που χτίστηκε με τους αναγνώστες καθώς το MykonosVoice πάντα πρώτο στην ενημέρωση και στις ειδήσεις απολαμβάνει την μεγάλη εμπιστοσύνη της κοινωνίας του νησιού.

Μάλιστα οι δείκτες είναι συνεχώς ανοδικοί καθώς υπάρχουν μέρες που ξεπερνάνε κυρίως τα μεγάλα θέματα και τους 40 χιλιάδες μοναδικούς αναγνώστες, αριθμός εξωπραγματικός για τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι της ενημέρωσης, για το καλό και μόνο της Μυκόνου και με ίσες αποστάσεις από όλους συνεχίζουμε δυνατά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

MykonosVoice

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.