ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε φουλ δράση ο ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σε φουλ δράση ο ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Στην Κέα βρέθηκε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων μετά από πρόσκληση του Γυμνασίου Λ.Τ. με σκοπό την παρουσίαση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία υλοποιεί αυτή τη στιγμή η Αθλητική μας Ένωση και την διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης του κλασικού αθλητισμού στο νησί.

Το Γυμνάσιο Λ.Τ μετείχε μαζί με άλλα  τέσσερα σχολεία των Κυκλάδων στην υλοποίηση του προγράμματος SSAY, Soft Skills Through Sports forActive Youth. Ειδικότερα οι μαθητές και οι μαθήτριες μετείχαν σε διαδικτυακή πανευρωπαϊκή έρευνα μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου με στόχο να διερευνηθεί η αλληλεπίδραση του αθλητισμού με τις ήπιες δεξιότητες. Η  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων επιβράβευσε  την συμμετοχή του σχολείου με την προσφορά αθλητικού υλικού και διπλώματος συμμετοχής σε όλους.

Η ΕΑΣ μέσω του Προέδρου της Πάππα Δημήτρη τόνισε τις πολλαπλές διαστάσεις του αθλητισμού όπως αυτές αναδεικνύονται μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων στον τομέα της εκπαίδευσης, του αθλητικού τουρισμού και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Την ίδια μέρα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της διευθύντριας του Γυμνασίου Λ.Τ κ. Άννας Μαυρουδή και του καθηγητή Φ.Α. κ. Γκόγκου Ιωάννη ανοικτή συζήτηση με προσκεκλημένους εκπροσώπους του Δήμου, του τοπικού σωματείου Αρισταίος, και της μαθητικής κοινότητας  με κύριο θέμα την αναζήτηση χώρου για την προπόνηση των νέων αθλητών και αθλητριών του στίβου.

Το τμήμα στίβου του Αρισταίου έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις, μετείχε μάλιστα και στους αγώνες Δήλεια τον Οκτώβριο στην Μύκονο και περιμένει και την τυπική έγκριση από τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ έτσι ώστε να μετέχει σε όλους τους αγώνες, διασυλλογικούς και πανελλήνιους.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.