ΤΟΠΙΚΑ

Σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός ενόψει κακοκαιρίας

Σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός ενόψει κακοκαιρίας
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Μυκόνου

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Μυκόνου, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε οχήματα  εν όψει της επικείμενης κακοκαιρίας με την ονομασία «Ελπίδα», που αναμένεται να πλήξει  τη χώρα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υδροφόρες και τα μηχανήματα έργου που συνδράμουν τον Δήμο σε έκτακτες συνθήκες ενώ σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή είναι το Τμήμα Καθαριότητας και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.
Επίσης, ο Δήμος  βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση , τη Λιμενική Αρχή, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Κέντρο Υγείας Μυκόνου και με όλους τους επιχειρησιακούς φορείς προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων

Συμβουλεύουμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και τις εργασίες σε εξωτερικούς χώρους εφόσον δεν κρίνονται απαραίτητες.

Τηλέφωνα άμεσης ανάγκης:
– Αστυνομική Υποδιεύθυνση 2289022716 – Λιμεναρχείο 2289022218
– Πυροσβεστική Υπηρεσία 199 / 2289440050 / 2289440054
– Κέντρο Υγείας 2289 360000

Τέλος, κάθε πολίτης σε εξαιρετική ανάγκη μπορεί να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυκόνου, Αλέξανδρο Κουκά (Αλεκάρας) στο τηλέφωνο: 6944337434

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.