ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα χωρίς περιορισμούς και καλοκαίρι χωρίς μάσκες

Πάσχα χωρίς περιορισμούς και καλοκαίρι χωρίς μάσκες

Μετά από τη σχετική εισήγηση των επιστημόνων, η κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική άρση των μέτρων από το ερχόμενο Σάββατο.

Την ίδια ώρα, σύγχυση επικρατεί αναφορικά με τα πιστοποιητικά επαναλοίμωξης, φαινόμενο το οποίο είναι πλέον συχνό για μεγάλο αριθμό πολιτών. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν οδεύουμε σε μια αποκλιμάκωση για την οποία όλοι εύχονται να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Από τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις προκύπτει ότι θα κάνουμε, επιτέλους, ένα Πάσχα με πλήρη κανονικότητα, ελεύθερες μετακινήσεις και λειτουργία της τουριστικής οικονομίας χωρίς περιορισμούς, αλλά με κάποια απαραίτητα μέτρα που αφορούν τη μάσκα και τις αποστάσεις που σχετίζονται με το συγχρωτισμό.

Σε ότι αφορά τις μάσκες, πολύ πιθανό να καταργηθεί η υποχρεωτική τους χρήση την άνοιξη και να απαλλαγούμε από αυτές το προσεχές καλοκαίρι.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.