ΤΟΠΙΚΑ

Πάμε για μεγάλα ρεκόρ στις κρατήσεις το 2022

Πάμε για μεγάλα ρεκόρ στις κρατήσεις το 2022
Κρατήσεις ρεκόρ αναμένουν οι ειδικοί στα πολυτελή ταξίδια το 2022, χάρη στη μεγάλη διάθεση των ταξιδιωτών για διακοπές και στην ανανεωμένη καταναλωτική εμπιστοσύνη.
Στο φετινό φόρουμ Leaders of Luxury που διοργάνωσε η ταξιδιωτική εταιρία Black Tomato, αποκαλύφθηκε ότι τα πολυτελή ταξίδια σημείωσαν ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων το Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, με την εταιρία να φτάνει τους στόχους για το Νοέμβριο μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες του μήνα.
Στο ξενοδοχείο Atlantis The Palm του Ντουμπάι σημειώθηκε ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του και η ίδια εταιρία ετοιμάζεται να ανοίξει το Atlantis The Royal στο τέταρτο τρίμηνο του 2022 με σχέδια περαιτέρω επέκτασης.
Η εταιρία ιδιωτικών τζετ Air Charter Service καταγράφει επίσης άνοδο με το 20% των κρατήσεων κάθε μήνα να προέρχεται από νέους πελάτες.
Η νέα εταιρία πολυτελούς κρουαζιέρας της MSC Cruises, Explora Journeys, η οποία ξεκινά το Μάιο του 2023 με το πρώτο πλοίο της, καταγράφει ζήτηση για το 2024 με τις πωλήσεις για υπηρεσίες πολυτελείας στο πλοίο να ξεπερνούν όλες τις υπόλοιπες.
Όλοι οι συμμετέχοντες του πάνελ συμφώνησαν ότι η πανδημία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τα ταξιδιωτικά γραφεία.
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της  Atlantis Dubai, Timothy Kelly, υπογράμμισε ότι σχεδόν το 50% των δωματίων του ξενοδοχείου διατίθεται μέσω των τουριστικών γραφείων, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και μέσα στο 2022. Η παρουσίαση των προϊόντων εμπειρίας στο διαδίκτυο είναι δύσκολη, τόνισε και πρόσθεσε ότι οι ταξιδιώτες χρειάζονται έναν ειδικό ο οποίος θα τους εξηγήσει γιατί αυτή είναι κατάλληλη επιλογή για αυτούς.
Ο διευθυντής της Air Charter Service, Jessie Howes, δήλωσε ότι οι κρατήσεις στα ταξιδιωτικά γραφεία βρίσκονται σε αντιστοιχία με τον περασμένο Νοέμβριο, προσθέτοντας ότι η εταιρία στρέφεται στα ταξιδιωτικά γραφεία και όσοι δεν γνωρίζουν πώς να ενοικιάσουν ιδιωτικό σκάφος απευθύνονται σε αυτά. Πρόκειται για μια αγορά που θα εκτοξευθεί, τόνισε.
Αντίστοιχα, στην Explora Journeys καταγράφεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών στα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία αποτελούν το σημείο προσέγγισης της ταξιδιωτικής κοινότητας.
tornosnews.gr


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.