ΤΟΠΙΚΑ

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες «ξεφυτρώνουν» στην Μύκονο

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες «ξεφυτρώνουν» στην Μύκονο
Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για ξενοδοχεία στη Μύκονο.
Αναλυτικά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΑΚΤΗ ΜΥΚΟΝΟΥ-MYKONOS BEACH, που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό και στην ολοκληρωμένη περιβαλλοντική ανακαίνιση του ξενοδοχείου της εταιρείας ΜΥΚΟΝΟS BEACH HOTEL AE κατηγορίας 3 αστέρων, που βρίσκεται στην περιοχή Μεγάλη Άμμος Μυκόνου, δυναμικότητας 41 δωματίων και 78 κλινών, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 667.451 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 646.341,60 ευρώ.
Παράλληλα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων δυναμικότητας 15 δωματίων των 37 κλινών στη Άνω Μερά Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.317.946,88 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.211.407,01 ευρώ.
tornosnews.gr


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.