ΤΟΠΙΚΑ

Κουκάς εδώ…Κουκάς εκεί…Που είναι ο Κουκάς;

Κουκάς εδώ…Κουκάς εκεί…Που είναι ο Κουκάς;
Ο Δήμαρχος παρουσιάζει τα έργα στο νησί, είναι στο Υπ.Εξωτ στην Αθήνα αλλά συνεργάτης του Χ.Βερώνη αναφέρει ότι βρίσκεται στο Ντουμπάϊ

Μυστήριο καλύπτει εδώ και μερικές μέρες την υπόθεση με την παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά  στη Μύκονο καθώς πρώην συνεργάτης του Χρήστου Βερώνη, καταγγέλει ουσιαστικά, με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ότι ο δήμαρχος  την ίδια ώρα που αναρτά φωτογραφίες από την Μύκονο και την Αθήνα, βρίσκεται στο Ντουμπάϊ εδώ και κάμποσες μέρες, συνοδευόμενος μάλιστα από την παρουσία συνεργατών του στο Δήμο Μυκόνου.

Η παρουσία του δημάρχου στην έκθεση EXPO2022 κρίνεται επιβεβλημένη καθώς υπάρχει θεματολογία για την Δήλο.

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει συζήτηση στο νησί  είναι που ήταν τελικά  ο δήμαρχος την ώρα που έκανε  τις αναρτήσεις καθώς το μυστήριο  μεγάλωσε και αυτό γιατί κανείς δεν τον έχει δει στο Δημοτικό Μέγαρο τις τελευταίες μέρες.

20/2/2022

 

21/2/2022


Παράλληλα απορία προκαλεί το γεγονός για το ποια θα μπορούσε να είναι η σκοπιμότητα αλήθεια ο δήμαρχος να βρίσκετε στο Ντουμπάϊ και οι αναρτήσεις του να είναι χρονικά ασύμβατες;
Πρώην συνεργάτης του Χρήστου Βερώνη αφήνει παράλληλα και αιχμές για την παρουσία συμβούλου του δημάρχου στο Ντουμπάϊ, κάτι που φυσικά για την ώρα κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει.

Η ουσία είναι ότι η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται στη Μύκονο και ακόμα η παρουσία του δημάρχου στο νησί, ή η απουσία του προκαλεί θέμα για συζήτηση.

Σε λίγες ώρες στην Expo Dubai2020 θα παρουσιαστεί θέμα με αφορμή την Δήλο και το μυστήριο θα λυθεί αν πράγματι  ο δήμαρχος είναι στο Ντουμπάϊ ή όχι…


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.