ΤΟΠΙΚΑ

Η επιτομή της πολυτέλειας στο Γλυφάδι της Μυκόνου

Η επιτομή της πολυτέλειας στο Γλυφάδι της Μυκόνου
Η "Florios Group" σε συνεργασία με την "FLF Group" ένωσαν τις δυνάμεις τους και με χαρά παρουσιάζουν ένα μοναδικό project

Η “Florios Group” σε συνεργασία με την “FLF Group” ένωσαν τις δυνάμεις τους και με χαρά παρουσιάζουν την επιτομή της πολυτέλειας και της luxury κατασκευής στο μοναδικό αυτό Project το οποίο τοποθετείται στην περιοχή Γλυφάδι της Μυκόνου.

Πρόκειται για μια έκταση 22 και πλέον στρεμμάτων, χωρισμένη σε 2 οικόπεδα 13 και 9 στρεμμάτων αντίστοιχα. Η τοποθεσία είναι μοναδική, καθώς ελάχιστα ακίνητα έχουν απομείνει στο νησί που να είναι παραθαλάσσια και τα οποία να μπορούν να προσφέρουν τη δυνατότητα για να κατασκευαστεί πλωτή μαρίνα.

Το μέγεθος επίσης είναι τέτοιο όπου μπορούμε να έχουμε 2 υπερπολυτελείς βασιλικές μονοκατοικίες των 800τ.μ. και 600τ.μ. αντίστοιχα, μιλώντας πάντα για νόμιμους χώρους.

Το σκεπτικό πίσω από την μοναδική αυτή αρχιτεκτονική δημιουργία είναι να μπορεί η κατασκευή να εκπληρώσει και να καλύψει τις ανάγκες μίας βασιλικής οικογένειας, ενός μεγιστάνα, κάποιου ιδιαίτερου πελάτη.

Ξεφεύγοντας αισθητά και εκλεπτυσμένα από την κλασική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και αναμιγνύοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παράδοση με την πολυτέλεια και τη χλιδή που θα πρέπει να αποπνέει ένα τέτοιο ακίνητο, δημιουργήσαμε δύο Mega Villas που έρχονται να ταράξουν τα νερά της Μυκόνου. Ελικοδρόμια, γήπεδα, κελάρια, μαρίνες και οτιδήποτε ένας μεγιστάνας μπορεί να απαιτήσει, εμείς είμαστε εδώ για αυτόν και έχουμε φροντίσει πριν από αυτόν!

Στοχευμένη πολυτέλεια και όραμα πρόκειται να αποδώσουν δύο μοναδικά ακίνητα στην τιμή πώλησης των 15 και 20 εκατομμυρίων!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.