ΤΟΠΙΚΑ

Επιτήδειοι απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν Μυκονιάτες και να τους αποσπάσουν χρήματα

Επιτήδειοι απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν Μυκονιάτες και να τους αποσπάσουν χρήματα
Την προσοχή των κατοίκων της Μυκόνου εφιστούν άπαντες καθώς τις τελευταίες ώρες έκαναν την εμφάνιση του τηλεφωνικά απατεώνες

Απατεώνες εμφανίστηκαν ξανά και με τηλεφωνική μέθοδο προσπαθούν να αποσπάσουν στοιχεία από ανυποψίαστους Μυκονιάτες με σκοπό να τραβήξουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους.

Περιστατικά σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο νησί όπου επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους ζητώντας στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και έχοντας πρώτα προσπαθήσει με τηλεφωνική μέθοδο να εξαπατήσουν τους πολίτες.

Τα περιστατικά έχουν ήδη αναφερθεί  στις αστυνομικές αρχές εκεί όπου κατέφυγαν οι πολίτες και ευτυχώς για την ώρα κανεις δεν έχει πέσει θύμα ώστε να του αποσπάσουν χρήματα .

Απαιτείται μεγάλη προσοχή απο τους κατοίκους της Μυκόνου καθώς την τελευταία ώρα η επιτήδειοι έχουν ως στόχο το νησί και τους Μυκονιάτες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.