ΤΟΠΙΚΑ

«Εμείς απαντάμε στα λόγια με πράξεις»

«Εμείς απαντάμε στα λόγια με πράξεις»
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης δίνει την δική του «απάντηση» για λογαριασμό της δημοτικής αρχής
Ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης δύο αφαλατώσεων 1000 m3 η κάθε μία, στο παλιό λιμάνι δίπλα στην ήδη υπάρχουσα αφαλάτωση.
Ένα πολύ σημαντικό έργο που θα συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης του νησιού μας.
Συγχρόνως θα ξεκινήσουν οι εργασίες (εσκαφές), τοποθέτησης νέων σωληνώσεων για την μεταφορά του παραγόμενου νερού από τις νέες αφαλατώσεις προς τις δεξαμενές και προς το δίκτυο ύδρευσης της πόλης, που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του 2021.
 Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ, Φραντζέσκος Βιγλιάρης, τόνισε:
«Με μοναδικό και αποκλειστικό γνώμονα την αδιάκοπη προσπάθεια για αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών και τη δημιουργία νέων, υλοποιούμε τον υπάρχοντα σχεδιασμό και ξεκινάει αύριο ένα σημαντικό έργο για δύο νέες αφαλατώσεις στο παλιό λιμάνι.
Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα τρεις σχετικές μελέτες για την επέκταση των δικτύων σε νέες περιοχές.
 Επίσης, ξεκινάει η διαδικασία δημοπράτησης των περίφημων έξυπνων υδρομέτρων που θα τοποθετηθούν σε όλο το υπόλοιπο νησί καθώς στην Άνω Μερά  έχουν ήδη τοποθετηθεί.
Πρόκειται για πράξεις που αποδεικνύουν την ύπαρξη συγκεκριμένου σχεδίου για την οριστική αντιμετώπιση των αδυναμιών που υπάρχουν.»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.