ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεθνές μίτινγκ στίβου στις Κυκλάδες

Διεθνές μίτινγκ στίβου στις Κυκλάδες
Πρόσκληση σε όλες τις Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες στίβου και στις Ομοσπονδίες της Λατινικής Αμερικής, της Ιαπωνίας, της Ινδίας, της Νιγηρίας και της Νότιας Αφρικής απεύθυνε η οργανωτική επιτροπή του Portarathlon μέσω του ΣΕΓΑΣ για το διεθνές meeting των Συνθέτων το οποίο θα διεξαχθεί στη Νάξο  για 4η φορά στις 21 και 22 Μαίου 2022.
Η πρόσκληση σε χώρες εκτός Ευρώπης αντανακλά το ενδιαφέρον των συγκεκριμένων χωρών ήδη από την περασμένη χρονιά για τη συμμετοχή των αθλητών τους η οποία όμως λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις δεν κατέστη δυνατή.
Για φέτος οι διοργανωτές προετοιμάζονται για τη συμμετοχή 18 αντρών,  18 γυναικών και 6 εφήβων αθλητών. Ήδη αθλητές από την Μεγάλη Βρετανία, την Γαλλία, την Κροατία, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ινδία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και βρίσκονται σε επικοινωνία με την οργανωτική επιτροπή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.