ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη Μύκονο βρέθηκε για το μνημόσυνο της μητέρας του ο Κώστας Καραμανλής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη Μύκονο βρέθηκε για το μνημόσυνο της μητέρας του ο Κώστας Καραμανλής
Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στο νησί τις προηγούμενες μέρες και είχε και συναντήσεις με καλούς του φίλους

Την Μύκονο επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με σκοπό να τιμήσει για ακόμα μια χρονιά με μνημόσυνο την αείμνηστη μητέρα του.

Ο κ.Καραμανλής έφτασε στο νησί χωρίς τυμπανοκρουσίες και θέλησε η επίσκεψη του να μην έχει επίσημο χαρακτήρα και για τον λόγο αυτό δεν έγινε αντιληπτή από πολλούς η παρουσία του.

Ο πρώην πρωθυπουργός που έλκει καταγωγή από την Μύκονο από την πλευρά της μητέρας του υπεραγαπά το νησί και έχει πολλούς και καλούς πιστούς του φίλους χρόνια ολόκληρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα είχε και σχετική συνάντηση με φίλους του στο νησί, σημαντικά πρόσωπα του τόπου και που ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ιδιαίτερα, χωρίς να γίνουν όμως περαιτέρω λεπτομέρειες γνωστές πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζητήσεις με τους Μυκονιάτες φίλους του είχαν και πολιτική χροιά και μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τοπικά θέματα της Μυκόνου.

Διακριτικά, ήσυχα και με υψηλό αίσθημα αξιοπρέπειας ο κ Καραμανλής τίμησε την μητέρα του για ακόμη μια χρονιά.ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.