ΤΟΠΙΚΑ

Αγιασμός κατηχητικών σχολείων στη Μύκονο

Αγιασμός κατηχητικών σχολείων στη Μύκονο

Θ. Λειτουργία, τελέσθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των συναντήσεων, στο παιδικό τμήμα του Κατηχητικού Σχολείου.
Ο Υπεύθυνος των Κατηχητικών Σχολείων Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, καλωσόρισε τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή Κατηχητική χρονιά. Μετέφερε τις Πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ και τους προσέφερε για ευλογία από μία εικόνα του Χριστού Παντοκράτορος.
Ευχαρίστησε τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό Σχολείο, οι οποίοι υπήρξαν οι πρώτοι μαθητές του π. Πέτρου, πριν 30 χρόνια στο Κατηχητικό Σχολείο, τους ενημέρωσε ότι λόγω της πανδημίας τα Κατηχητικά θα λειτουργήσουν φέτος σε ολιγομελή τμήματα και τους ζήτησε να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.
Επίσης ευχαρίστησε τους Διευθυντές και τους δασκάλους των Σχολείων για την άριστη συνεργασία τους, όπως πάντοτε άλλωστε και την προθυμία τους να βοηθήσουν στο έργο των Κατηχητικών Σχολείων, τα οποία επλήγησαν εξαιτίας της πανδημίας τα δύο τελευταία χρόνια.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.