ΤΟΠΙΚΑ

Ένα μοναδικό project στη Μύκονο με την δημιουργία πολυτελών σπιτιών

Ένα μοναδικό project στη Μύκονο με την δημιουργία πολυτελών σπιτιών
Η "Florios Group" ένωσε τις δυνάμεις της με τη “Fidirikos Group” και δημιούργησαν την "FLF Group" και παρουσιάζουν ένα μοναδικό έργο.

Η “Florios Group” ένωσε τις δυνάμεις της με τη Fidirikos Groupκαι δημιούργησαν την “FLF Group” η οποία παρουσιάζει ένα μοναδικό project στην περιοχή του Καραπέτη, την αρχιτεκτονική του οποίου έχει αναλάβει ο καταξιωμένος πολιτικός μηχανικός  κύριος Μπουγιούρης Μηνάς και η έμπειρη ομάδα του.

Το έργο αφορά σε 2 οικόπεδα συνολικής έκτασης άνω των 9.000 τ.μ. (4.515,16 τ.μ. και 4.689,30 τ.μ.) τα οποία τοποθετούνται στρατηγικά στην είσοδο του έργου της AMAN και στο μοναδικό έργο της Four Season.

Πρόκειται για το πιο ανταγωνιστικό έργο στο νησί! Υπάρχει ήδη άδεια για 8 πολυτελείς βίλες κάθε μία πλήρως ανεξάρτητη και αυτόνομη, που προσφέρει ξενοδοχειακές υπηρεσίες στον εκάστοτε επισκέπτη της. Επισυνάπτεται η παρουσίαση των “Green Luxury Villas“. Μιλάμε για 3.500 τ.μ. χώρων κύριας χρήσης!

Το έργο αυτό είναι η επιτομή της οικολογικής αποτύπωσης μίας πολυτέλειας που εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον και συνεισφέρει στην ενίσχυση της πεποίθησης ότι ο σεβασμός στη γη, στον τόπο και στα αγαθά αυτού μόνο ανταπόδοση στα μέγιστα μπορεί να αποφέρει!

Η κάθε μία από τις 8 πολυτελείς κατοικίες έχει αυτονομία και ανεμπόδιστη θέα ενώ το κόστος για την απόκτηση του θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι σίγουρα δυσανάλογο της μοναδικότητάς τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.