ΤΟΠΙΚΑ

Άρχισαν τα έργα για την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης της Μυκόνου

Άρχισαν τα έργα για την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης της Μυκόνου
 Έργα  τα οποία ξεκίνησαν  με στόχο την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, πραγματοποιούνται στο νησί.
Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις είναι στοχευμένες κατά κύριο λόγο σε προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν ως βασικό στόχο την επίλυσή τους ενόψει της επόμενης τουριστικής σεζόν.
Σε κάθε περίπτωση τα έργα αυτά προστίθενται στην αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού της Αλεόμανδρας που είναι σε εξέλιξη, καθώς και στη συστηματική και προγραμματισμένη βελτίωση των υποδομών για την συνολική διαχείριση αστικών λυμάτων και στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης πόσιμου νερού, τα οποία είτε έχουν ξεκινήσει, είτε έχει διασφαλιστεί η άμεση χρηματοδότησή τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.