ΤΟΠΙΚΑ

Μια μεγάλη αγκαλιά από τον πρωθυπουργό στον Φίλιππο Φόρτωμα

Μια μεγάλη αγκαλιά από τον πρωθυπουργό στον Φίλιππο Φόρτωμα
Με ένα χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο ο Φίλιππος Φόρτωμας δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα της νέας διακυβέρνησης της χώρας

Μια μεγάλη αγκαλιά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον νέο βουλευτή των ΚΥΚΛΑΔΩΝ Φίλιππο Φόρτωμα τεράστιο δείγμα της  εκτίμησης που τρέφει στο πρόσωπο του.

Με μεράκι και όρεξη για δουλειά ο Φίλιππος Φόρτωμας γράφει χαρακτηριστικά λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνεδρίασης της Βουλής.

«Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης και εγώ ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας δεσμευόμαστε έναντι του Ελληνικού λαού να αγωνιστούμε για την Ελλάδα που μας αξίζει, εφαρμόζοντας πολιτικές άμεσες που θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Έλληνα, του Κυκλαδίτη. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι δίπλα του, ευχαριστώ τους Κυκλαδιτες που μου έδωσαν τη δύναμη να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.