ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτοι στις καρδιές όλων

Πρώτοι στις καρδιές όλων
Στα σημεία ηττήθηκαν στον μεγάλο τελικό τα παιδιά του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που κέρδισαν όμως τις καρδιές όλων με την φετινή τους παρουσία.

Με πολύ καλή εικόνα έκλεισε για την εφηβική ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ η χρονιά και λίγο έλειψε οι πιτσιρικάδες του Μάκη Πούλου να στεφθούν πρωταθλητές καθώς στις λεπτομέρειες και στα πέναλτι δεν κατόρθωσαν να φύγουν νικητές από τον μεγάλο τελικό απέναντι στην ομάδα της Νάξου.

Δικαιολογημένα απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν άπαντες στον σύλλογο από την παρουσία των μικρών αθλητών του συλλόγου.

Με λόγια χαράς ο προπονητής τους Μάκης Πούλος τους συνεχάρει για τις επιτυχίες τους.

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ(ΑΟ ΠΑΡΟΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ(ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ)ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ 9 ΜΠΟΦΩΡ ΝΟΤΙΑ(!!!)ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ..
2οι ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ 1οι ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑς ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ!!!
ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΟΣ»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.