ΤΟΠΙΚΑ

Κλέβουν την παράσταση δήμαρχος και συνεργάτες του με την δημόσια εικόνα τους προεκλογικά

Κλέβουν την παράσταση δήμαρχος και συνεργάτες του με την δημόσια εικόνα τους προεκλογικά
Η φρεσκάδα στην εικόνα που αποπνέει ο Κωνσταντίνος Κουκάς και οι συνεργάτες υποψήφιοι που έχει μαζί του κερδίζουν κατά κράτος

Η εικόνα είναι το ήμισυ του παντός στην προεκλογική περίοδο από τις δημοτικές εκλογές μέχρι την εκλογή πλανητάρχη.

Στην εποχή του Διαδικτύου όλα είναι ταχύτατα και αρκετοί είναι εκείνοι που επενδύουν τα μέγιστα στη δημόσια παρουσία τους μέσα από τα σοσιαλ μίντια αλλά και τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Υποψήφιοι φωτογραφίζονται, φτιάχνουν βίντεο με υποσχέσεις, καλούνται να τα πουν μπροστά στην κάμερα πολλές φορές για πρώτη φορά ή στήνονται να πάρουν την καλύτερη πόζα.

Μια πολύ ωραία παρέα δημιουργήθηκε το μεσημέρι στο γιαλό, χωρίς να χρειαστεί να προετοιμαστεί από πριν για φωτογράφηση αλλά έκλεψαν την παράσταση όπως το κάνουν καιρό τώρα με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και τον υποψήφιο βουλευτή ΚΥΚΛΑΔΩΝ της ΝΔ Φίλιππο Φόρτωμα, τον Γιώργο Πολυκανδριώτη ,την Ειρήνη Πάουλα, την Ελένη Κοντιζά, την Κατερίνα Μανιάτη απαστράπτουσες κύριες  να φωτογραφίζονται και να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Φρέσκα  και νεανικά πρόσωπα, με καθαρό βλέμμα και ενδυματολογικά άψογες οι κυρίες  υποψήφιες και οι κύριοι, χωρίς κόπωση και με εικόνα να αποπνέει δυναμισμό και σιγουριά.

Βέβαιο είναι πως στο τέλος της ημέρας άπαντες κρίνονται από την αποτελεσματικότητα και το έργο τους αλλά στο νησί ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, νέοι οι περισσότεροι στην πολιτική έχουν κλέψει την παράσταση με την συνολική τους παρουσία μέχρι τώρα και την εικόνα τους στην προεκλογική περίοδο,με την μετριοπάθεια και τους χαμηλούς τόνους να τους διακατέχουν.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.