ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αλλαγή σκυτάλης στο λιμάνι της Ραφήνας

Αλλαγή σκυτάλης στο λιμάνι της Ραφήνας

Με το τελευταίο δρομολόγιο ολοκλήρωσε χθες με επιτυχία τις δρομολογιακές του υποχρεώσεις για τη σεζόν που πέρασε, το Ε/Γ-Ο/Γ “Superferry” στη γραμμή Ραφήνα – Ανδρος – Τήνος – Μύκονος.

Το πλοίο της Golden Star Ferries, αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, όπου θα δέσει στην πύλη Ε9.

Σύμφωνα με το πρόσφατο πρόγραμμα δεξαμενισμών του ΟΛΠ, το “Superferry” πρόκειται να δεξαμενιστεί στις 10 Απριλίου στη μεγάλη πέτρινη δεξαμενή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά.

Στη θέση σου ξεκινά δρομολόγια από σήμερα το “Superferry II”, το οποίο ολοκλήρωσε το δεξαμενισμό του πριν από περίπου 10 μέρες.

Έτσι θα αναχωρεί κάθε πρωί στις 7:55 από Ραφήνα με αφίξεις στην Άνδρο στις 9:45, στην Τήνο στις 11:35 και στη Μύκονο στις 12:20 το μεσημέρι. Οι αναχωρήσεις της επιστροφής θα είναι από τη Μύκονο στις 13:45, από την Τήνο στις 14:35 και από την Άνδρο στις 16:30 με άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας στις 18:30.

Με πληροφορίες από arxipelagos.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.