ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται χιονιάς στις Κυκλάδες. Πέφτει πολύ χαμηλά η θερμοκρασία

Έρχεται χιονιάς στις Κυκλάδες. Πέφτει πολύ χαμηλά η θερμοκρασία

Με βαρυχειμωνιά υποδέχθηκε η χώρα μας το 2019, καθώς η κακοκαιρία και ειδικά οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι το κύριο χαρακτηριστικό των τελευταίων ημερών.

Το τσουχτερό κρύο είναι ιδιαιτέρως αισθητό σε όλη την επικράτεια, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και είναι πολύ πιθανό να χιονίσει ακόμη και στα ορεινά των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, από την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου και τουλάχιστον έως την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, αναμένεται ψυχρό κύμα στις Κυκλάδες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα κυμανθούν σε μονοψήφια νούμερα. Το κρύο θα είναι τόσο έντονο που η θερμοκρασία θα πέσει -για κάποιες ημέρες- ακόμη και κάτω από τους 5 βαθμούς Κελσίου, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παρουσιαστούν και φαινόμενα χιονοπτώσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.