ΤΟΠΙΚΑ

Γκρέμισαν με τις ευχές τους το διαδίκτυο οι φίλοι του Αλεκάρα

Γκρέμισαν με τις ευχές τους το διαδίκτυο οι φίλοι του Αλεκάρα
Εκατοντάδες τα μηνύματα στην σελίδα του Αλέκου Κουκά για τα γενέθλια του απο τους αναρίθμητους φίλους του εντός και εκτός του νησιού.

Την τεράστια αποδοχή στο πρόσωπο του κατάλαβε για ακόμη μια φορά σήμερα ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Αλέκος Κουκάς καθώς ανήμερα των γενεθλίων του εκατοντάδες φίλοι και ψηφοφόροι του ήταν αυτοί που έσπευσαν να του ευχηθούν για χρόνια πολλά στην ιδιαίτερη για αυτόν μέρα με κάθε τρόπο με εκατοντάδες μηνύματα στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος που απαντούσε στις εκατοντάδες ευχές από το πρωί και  σε όλους θέλησε με κάθε τρόπο να τους ευχαριστήσει με τα κεράσματα να έδιναν και να έπαιρναν στην Μύκονο προς όλους.

Ειναι εντυπωσιακός ο αριθμός όλων εκείνων που έσπευσαν να ευχηθούν στον Αλεκάρα δείγμα της αγάπης που του έχουν άπαντες στο νησί καθώς η προσφορά του είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι κάτι που το εκτιμούν όλοι στη Μύκονο και του το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Πολύχρονος πρόεδρε και του χρόνου!!!

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.