Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ούτε την Πρωτομαγιά, ούτε το καλοκαίρι – Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια

Από τη Σύρο, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιαςανακοίνωσε επισήμως ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ούτε την Πρωτομαγιά -οπότε και θα τίθετο σε ισχύ η υποχρεωτική χρήση “πράσινων” καυσίμων- ούτε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
«Καλό μήνα, με καλά νέα, όπως επιβεβαίωσε ήδη από το πρωί και η αγορά. Καμία αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ούτε τώρα ούτε καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Με ασφάλεια, καλά ταξίδια σε όλους, καλές θάλασσες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια: να ταξιδεύει από τους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας και τα μεγάλα λιμάνια μας σε όλα τα νησιά μας», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.