ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη η αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Μύκονο

Μεγάλη η αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Μύκονο

Τη φετινή τουριστική περίοδο παρουσιάζουν μικρή αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη του 2022. Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες υποστηρίζουν – και προφανώς αυτό δεν αμφισβητείται – ότι το κόστος των καυσίμων και γενικότερα των λειτουργικών εξόδων των πλοίων, έχει ανέβει αισθητά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός το οποίο επηρεάζει καθοριστικά τις τιμές των εισιτηρίων.

Οι Κυκλάδες είναι δεδομένο ότι και το φετινό καλοκαίρι θα αποτελέσουν κορυφαίο τουριστικό προορισμό, ωστόσο, ο προβληματισμός για τις τιμές των εισιτηρίων στα πλοία είναι έκδηλος και δικαιολογημένος, διότι αρκετοί οι οποίοι θέλουν να έρθουν στα νησιά για διακοπές, θα προτιμήσουν φθηνότερους τρόπους μετάβασης σε άλλους προορισμούς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.