ΤΟΠΙΚΑ

Αντικείμενα αξίας χιλιάδων ευρώ έκαναν φτερά από βίλα της Μυκόνου

Αντικείμενα αξίας χιλιάδων ευρώ έκαναν φτερά από βίλα της Μυκόνου

Διάρρηξη σε μία βίλα στη Μύκονο πραγματοποίησαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες καταφέρνοντας να αποσπάσουν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Ειδικότερα, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (13/5), μία Γαλλίδα 29 ετών κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την βίλα, στην οποία έμενε μαζί με τον σύζυγο και την παρέα τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες έψαξαν όλους τους χώρους της βίλας και τελικά αφαίρεσαν από τρία υπνοδωμάτια ταξιδιωτικά έγγραφα, διάφορα αντικείμενα και κοσμήματα αξίας περίπου 4.000 ευρώ.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Μυκόνου που διενεργεί έρευνα για την ταυτοποίηση των διαρρηκτών.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.