ΤΟΠΙΚΑ

Στην Βενετία ο Χρήστος Βερώνης, στο Αμπου Ντάμπι η Ειρήνη Γρυπάρη

Στην Βενετία ο Χρήστος Βερώνης, στο Αμπου Ντάμπι η Ειρήνη Γρυπάρη
Σε μαγευτικούς προορισμούς τα στελέχη της αντιπολίτευσης του Δήμου Μυκόνου για αναψυχή και ξεκούραση

Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Άμπου Ντάμπι και Βενετία, μέρες γιορτών έρχονται και επιφανείς Μυκονιάτες, στελέχη της αντιπολίτευσης του Δήμου Μυκόνου θέλησαν  να εκμεταλλευτούν την συγκυρία των ημερών και να κάνουν ταξίδια αναψυχής.

Γέμισαν μάλιστα τους λογαριασμούς τους στα σοσιαλ με σχετικές φωτογραφίες και σχόλια από την εμπειρία των ιδιαίτερων είναι η αλήθεια ταξιδιών καθώς δεν είναι και εύκολο να πας σήμερα ταξίδι στο Αμπου Ντάμπι.

Η σύμβουλος της παράταξης  Μύκονος Πρώτη Ξανά Ειρήνη Γρυπάρη βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και το Αμπου Ντάμπι.Ένα ταξίδι ζωής για πολλούς σε δυο σημεία μοναδικά να τα επισκεφτείς.

Μαλιστα πόσταρε εντυπωσιακές φωτογραφίες και μοιράστηκε την ταξιδιωτική της εμπειρία με τους διαδικτυακούς της φίλους αναφέροντας για την απίστευτη ομορφιά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει που αντίκρυσε στις αραβικές χώρες σε ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν πανάκριβο για τον πολύ κόσμο προορισμό.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μυκόνου Χρήστος Βερώνης προτίμησε την Βόρεια Ιταλία και ένα τουρ σε Βενετία και Βερόνα, πόλεις με ξεχωριστή ομορφιά που αυτή την εποχή γνωρίζουν τουριστική άνθηση για να περάσει τις μέρες των γιορτών.

Μάλιστα με ποσταρίσματα του αναδυκνύει με φωτογραφίες και βίντεο τα εντυπωσιακής ομορφιάς τοπία της Βόρειας Ιταλίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.