ΤΟΠΙΚΑ

Χυδαία και φθηνή αντιπολιτευτική επίθεση εναντίον του δημάρχου με αφορμή την συνάντηση του με ηγέτες

Χυδαία και φθηνή αντιπολιτευτική επίθεση εναντίον του δημάρχου με αφορμή την συνάντηση του με ηγέτες
Ένα άστοχο κολάζ με λεζάντες που δεν περιποιούν τιμή για κανένα στη Μύκονο και μάλιστα με επίσημο τρόπο

Η συνάντηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με τον Φρανσουά Ολάντ παρουσία μάλιστα του Νίκου Δένδια χαιρετίστηκε από όλους με τα καλύτερα σχόλια φυσικά για το γεγονός ότι τέτοιες συναντήσεις έχουν μόνο να δώσουν στο νησί.

Μια αψυχολόγητη όμως κίνηση από την αντιπολίτευση του Δήμου Μυκόνου την παράταξη Μύκονος Πρώτη Ξανά με ένα κολάζ που μάλιστα δημόσια το ανήρτησαν οι υπεύθυνοι της παράταξης, δείχνει ξεκάθαρα ότι όταν χαθεί το μέτρο χάνεται ακόμα και η προσπάθεια για χιούμορ αμαυρώνει την ίδια την πολιτική ζωή του νησιού.

Με εκφράσεις πεζοδρομίου και φτηνές τακτικές που μόνο κονταίνουν τον πολιτικό πολιτισμό του νησιού ειδικά πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιούνται κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες, στον φθηνό βωμό της τοπικής αντιπαράθεσης, μόνο το νησί βγαίνει ζημιωμένο.

Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ποιος φωστήρας της επικοινωνίας το σκέφτηκε αλλά η παραπάνω εικόνα μόνο μικραίνει την Μύκονο και μάλιστα με επίσημο τρόπο.

Ένα άστοχο και καθόλα προσβλητικό στα όρια της χυδαιότητας κολάζ που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την στιγμή.

Ας ελπίσουμε στην προεκλογική περίοδο που ξεκινά σύντομα ότι δεν θα βλέπουμε συχνά τέτοια επικοινωνιακά ατοπήματα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.