BUSINESS

Ο πλωτός «Δίας» του Έλον Μασκ στη Μύκονο και οι «τρελές» εισπράξεις του Scorpios

Ο πλωτός «Δίας» του Έλον Μασκ στη Μύκονο και οι «τρελές» εισπράξεις του Scorpios
Από την βίλα, στο σκάφος του ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, που αποφεύγει μέχρι στιγμής τα διάσημα κλαμπ του νησιού

Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι ο Έλον Μασκκοιμάται ελάχιστα. Σίγουρα πάντως δεν κάνει συχνά μπάνιο στη θάλασσα, αφού οι πρώτες του βουτιές αποκάλυψαν ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι άσπρος σαν το γάλα πάνω στην θαλαμηγό «Zeus».

Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η Mail, ήρθαν δυο μέρες μετά τις αποκλειστικές φωτό και το βίντεο που δημοσίευσε το Protothema.gr το Σάββατο, την πρώτη μέρα των διακοπών του στη Μύκονο.

musk-zeus-arthro
elonmaskmykonos1

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι όλα τα μεγάλα μαγαζιά περιμένουν να εμφανιστεί ο Έλον Μασκ Μπάτονκολλητό του και. CEO της Endeavor Ari Emmanuelαλλά με δεδομένη την μυστικοπάθεια γύρω από την κάθε του κίνηση, κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε πάλι στην στεριά.

O Έλον Μασκ στη Μύκονο (1)

Τα sold out πάρτι και οι ουρές

Εκεί όπου τα πάρτι δίνουν και παίρνουν σχεδόν καθημερινά τον πιο «καυτό» εισπρακτικά μήνα της καλοκαιρινής σεζόν για το νησί των ανέμων που έχει μεν κόσμο, αλλά με κάποιες εξαιρέσεις φέτος λείπει το ποιοτικό class που υπήρχε πέρυσι.

Από αυτό υπήρχε άφθονο στο πάρτι για τα πεντάχρονα του Nammos Village που γιορτάστηκαν με ένα καθιστό δείπνο και επίδειξη μόδας του οίκου Cartier, ενώ κερασάκι στην τούρτα ήταν η live εμφάνιση του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή Μάριο Μπιόντι.

mykonos-party-8
mykonos-party-7
mykonos-party-6
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.