ΤΟΠΙΚΑ

«Η παρέμβαση του δημάρχου καθοριστική να καταλάβουμε το λάθος μας»

«Η παρέμβαση του δημάρχου καθοριστική να καταλάβουμε το λάθος μας»
Η επιχείρηση που άστραψε το νησί με τον φωτισμό της ζητάει συγγνώμη από όλους και αναφέρει πως ο δήμαρχος τους συνέτισε και κατάλαβαν

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο έρχεται η επιβεβαιώσει για τον ρόλο που επιτέλεσε για ακόμη μια φορά η δημοτική  αρχή της Μυκόνου και ιδιαίτερα ο  δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναφορικά με ένα θέμα που αναστάτωσε τις τελευταίες μέρες το νησί και αφορούσε αστοχίες επιχειρήσεων.

Με  χαρακτηριστικό τρόπο η επιχείρηση που άστραψε με τα φώτα της την Μύκονο και σε ένα πνεύμα υψηλού πολιτισμού παραδέχεται με επίσημη ανακοίνωση το λάθος της.

Μάλιστα στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Η παρέμβαση του δημάρχου υπήρξε καθοριστική στη συνειδητοποίηση του λάθους αυτού.»

Διαβάστε αναλυτικά:
«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη γιατί πάνω στον ενθουσιασμό μας για τα εγκαίνια της επιχείρησης, έγινε υπερβολική χρήση φωτεινών πηγών που δεν συνάδει ούτε με το τοπίο και τον περιβάλλοντα χώρο αλλά ούτε με την δική μας αισθητική.

Η παρέμβαση του δημάρχου υπήρξε καθοριστική στη συνειδητοποίηση του λάθους αυτού.
Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο τον αυτονόητο σεβασμό μας στην ταυτότητα και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του νησιού θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον δήμαρχο, τους δημ. συμβούλους και τους κατοίκους , ότι επ ‘ουδενί δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο που να ενοχλεί την περιοχή με οποιονδήποτε τρόπο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.