ΤΟΠΙΚΑ

Έβαλε τα γυαλιά σε όλους ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και δίδαξε τι σημαίνει ήθος και αξιοπρέπεια

Έβαλε τα γυαλιά σε όλους ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και δίδαξε τι σημαίνει ήθος και αξιοπρέπεια
Άπαντες περήφανοι για την στάση του συλλόγου και αποτροπιασμό για τον τρόπο που λειτούργησε η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σε ένα σοβαρό θέμα όπως η βία

Μόνο τα συγχαρητήρια ανήκουν  στην διοίκηση της ομάδας του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, στους γονείς που προσήλθαν και δήλωσαν τον αποτροπιασμό και την αγανάκτηση τους για την βία, σε μια πράξη ήθους  καθώς και στους  προπονητές που συμφώνησαν μπροστά στην αξιοπρέπεια να μην λάβει συμμετοχή ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο τουρνουά της Σύρου.

Διδάσκουν ήθος με την απόφαση αυτή και θα πρέπει να έχουν την στήριξη όλων  οι άνθρωποι του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι εκτεθειμένη από την στάση της σε ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα έπρεπε πρώτη αντί να σκέφτεται την διοργάνωση εκδηλώσεων, αυτή να αναβάλει τα πάντα, να στείλει το μήνυμα σε όλους ότι δεν πρέπει να κρύβεις κάτω από το χαλί τα πραγματικά προβλήματα γιατί έτσι δεν τα λύνεις αλλά τα διογκώνεις και να δείξει  ότι κάποια θέματα όπως αυτό της βίας είναι αδιαπραγμάτευτο και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται στην ρίζα του.

Δεν το έκανε όμως η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ αλλά το κάνει ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που βάζει τα γυαλιά σε όλους με την απόφαση της αποχής του από τα τουρνουά της Σύρου.

Τόσο ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς όσο και σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, οι γονείς των παιδιών και όλοι οι αγνοί φίλαθλοι, έδειξαν παντού πως τα σωματεία πρέπει να πρεσβεύουν αρχές και αξίες.

Το F4 της Σύρου έχει πλέον την κηλίδα από τα σοβαρά φαινόμενα της βίας των προηγούμενων ημερών και θα έπρεπε να έχει ήδη αναβληθεί.

Οι άνθρωποι του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  πέτυχαν την μεγαλύτερη νίκη με αυτήν την απόφαση.

Καμία ανοχή στην βία απ’ όπου και αν προέρχεται είναι το μήνυμα προς όλους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.