ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου απαντά και ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα θέματα της Μυκόνου

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου απαντά και ξεκαθαρίζει το τοπίο για τα θέματα της Μυκόνου

Σκληρή ήταν η απάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου σε δημοσιεύματα που βγήκαν στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που εμπεριέχουν προσφορές αξιοποίησης Μοναστηριακών ή Ενοριακών κτημάτων τις οποίες λαμβάνουμε καθημερινά, πλην όμως αφορούν κτήματα για τα οποία δεν έχει εκδοθεί σχετική προκήρυξη δημοσίου διαγωνισμού ή πρόσκληση ενδιαφέροντος, δεν παράγουν οιοδήποτε έννομο αποτέλεσμα και ως εκ τούτου εκτιμώνται ελεύθερα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ γνωρίζει και επιβλέπει το επιτελούμενο από του Κληρικούς του έργο, τους οποίους και περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Οι δε υπαγόμενες στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου Ιερές Μονές ως Εκκλησιαστικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, διοικούμενες από το Ηγουμενοσυμβούλιο αυτών, προχωράνε στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους, πάντα με σκοπό την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων διαχειριστικών τους αναγκών και υποχρεώσεών τους προς το Κράτος και την άσκηση του φιλανθρωπικού τους έργου, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που ισχύουν, και τηρώντας τις διαδικασίες δημοσιότητας και διαφάνειας που απαιτούνται κατά περίπτωση, αλλά και εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις πάσης φύσεως υποχρεώσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.