ΤΟΠΙΚΑ

Λουκάς Μέγκουλης- Νίκος Οικονομόπουλος τράβηξαν τα βλέμματα στα Ματογιάννια

Λουκάς Μέγκουλης- Νίκος Οικονομόπουλος τράβηξαν τα βλέμματα στα Ματογιάννια
Ο τραγουδιστής με τον γνωστό επιχειρηματία των φρούτων παρέα στο νησί

Στο νησί της Μυκόνου ταξίδεψε ο Νίκος Οικονομόπουλος όπου απόλαυσε χαλαρές στιγμές σε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του στο Fantasia.

Ο δημοφιλής τραγουδιστήςπραγματοποίησε μία νυχτερινή έξοδο με φιλική παρέα τον γνωστό και κορυφαίο φρουτέμπορα της Μυκόνου Λουκά Μέγκουλη και ο φακός του Hello.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα στιγμιότυπα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιδιώκει όλα τα χρόνια της πορείας του, να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική του ζωή.

Στη Μύκονο έχει όμως καλούς φίλους.

Ιδιαίτερα φειδωλός είναι και στις αναρτήσεις του στο Instagram και επιθυμεί να απασχολεί μόνο μέσα από τη δουλειά του.
Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» είχε πει για το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας: «Θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν θέλω ούτε να πιέζω τον εαυτό μου ούτε να βιάζομαι, πιστεύω ότι θα έρθει. Κοιτάω να έχει προσωπικότητα, δεν μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει χαρακτήρα, σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση αλλά πρωτίστως προσωπικότητα και να εκτιμά τον Νίκο. Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε φοβερές ανασφάλειες, δεν γνωρίζουμε αν οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν επειδή μας συμπαθούν».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.