ΤΟΠΙΚΑ

Τα ταχύπλοα που θα προσεγγίζουν την Μύκονο το καλοκαίρι

Τα ταχύπλοα που θα προσεγγίζουν την Μύκονο το καλοκαίρι

Ήδη η Μύκονος  εξυπηρετείται με το Champion Jet 2 με καθημερινές προσεγγίσεις από Πειραιά της εταιρίας Sea Jets. Αρχές Ιουνίου τη θέση του θα πάρει το Worldchampion Jet το οποίο θεωρείται το πιο γρήγορο ελληνικό ταχύπλοο και για ένα ακόμη καλοκαίρι θα εκτελεί καθημερινά πρωινά δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά (07 πμ) – Σύρου – Μυκόνου – Νάξου – Θήρας.

Από τον Ιούνιο θα ξεκινήσει δρομολόγια και το Thunder της Fast Ferries το οποίο θα διατηρηθεί στην ίδια γραμμή με πέρσι, μιας και το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν αρκετά προσοδοφόρα και άκρως εξυπηρετική για το επιβατικό κοινό. Το εν λόγω ταχύπλοο θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά (11 πμ) για Σύρο – Μύκονο – Νάξο.

Προσεγγίσεις στην Μύκονο  θα κάνει από τον Ιούνιο και το Santorini Palace της Minoan Lines, οι οποίες ωστόσο θα είναι λιγότερες σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο ταχύπλοο εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Κυκλάδων – Ηρακλείου Κρήτης. Με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, οι προσεγγίσεις από Πειραιά προς Μύκονο  θα είναι δύο την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα και Πέμπτη) και από Ηράκλειο προς Μύκονο  μία (κάθε Τρίτη).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.