BUSINESS

Ένα ακόμη μοναδικής ομορφιάς έργο στη Μύκονο από την Florios Group

Ένα ακόμη μοναδικής ομορφιάς έργο στη Μύκονο από την Florios Group
Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο «Χωρογράφοι» παρουσιάζουν τη Mansion Falcon

Η “Florios Grouphttps://floriosgroup.com/ σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο «Χωρογράφοι» https://www.chorografoi.gr/ παρουσιάζουν τη MansionFalcon ένα νέο project που υπόσχεται να σας ταξιδέψει στον κόσμο της αισθητικής και της χαλάρωσης μέσα από ένα υψηλών προδιαγραφών ακίνητο με μοναδική θέα.

Το οικόπεδο των 5.205,73τ.μ. τοποθετείται στην περιοχή του Κόρφου με την παγκοσμίως γνωστή παραλία για τους kite serfers, σε σημείο που προσφέρει :

1) άμεση πρόσβαση στα hot spots του νησιού αφού τοποθετείται στο κέντρο αυτού
2) άμεση πρόσβαση, ακόμα και με τα πόδια, στην παραλία του Ορνού και του Κόρφου
3) άμεση πρόσβαση στην οργανωμένη αγορά του Ορνούσε ελάχιστα λεπτά (αμάξι-πόδια)
4) υπέροχη θέα σε δύο παραλίες, αυτές του Ορνού και του Κόρφου
5) μοναδική θέα προς τη φωταγωγημένη και υπέρλαμπρη Πόλη της Μυκόνου

Η πολυτελής κατοικία των 386τ.μ. αποτελείται από δύο λευκά και δύο πέτρινα κτήρια που περιβάλλονται απόεκτεταμένο σκιερό και υπαίθριο εξωτερικό χώρο με πανοραμική θέα. Εκτείνεται σε τρία επίπεδα:

Το ισόγειο αποτελείται από δύο πέτρινα κτήρια εμπνευσμένα από την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, και πάνω σε αυτά βρίσκεται το masterbedroom. Το ένα από τα πέτρινα αυτά  κτήρια, το παράλληλο με την πισίνα, φιλοξενεί τους κύριους κοινόχρηστους  χώρους και τη σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο. Το δεύτερο στεγάζει δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτική σκεπαστή βεράντα.

Η μεγάλη πέργκολα της πισίνας από ξύλο και καλάμι, φιλοξενεί ένα μπαρ, μια ανοιχτή κουζίνα, και τραπεζαρία. Και από εκεί υπάρχει σκάλα που οδηγεί στον ξενώνα με τις σουίτες στο χαμηλότερο επίπεδο.

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του ακινήτου, προσφέρουν  μία μοναδική εμπειρία με την αίσθηση της ηρεμίας και του μινιμαλισμού να κυριαρχεί παντού χάρη στην επιλογή των ανοιχτών χρωμάτων σε όλες τις επιφάνειες.

Η άποψη αποκτάται από την εμπειρία και αυτήν την εμπειρία πρέπει να τη ζήσεις για να βρεις τα λόγια να την περιγράψεις!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.