ΤΟΠΙΚΑ

Οι «Μεγαλέξανδροι» του αθλητισμού της Μυκόνου γιορτάζουν

Οι «Μεγαλέξανδροι» του αθλητισμού της Μυκόνου γιορτάζουν
Ο Πρόεδρος της ΑΕ Μυκόνου και αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κουκάς και ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρο Αγγελετάκης γιορτάζουν.

Με μια ανακοίνωση χαράς και σε γιορτινή ατμόσφαιρα τα τμήματα του αθλητισμού της Μυκόνου γιορτάζουν τους προέδρους τους Αλέκο Κουκά και Αλέκο Αγγελετάκη.

«Διπλή χαρά !!!!
Διπλή γιορτή !!!

Ημέρα των Μεγαλέξανδρων του νησιού μας η σημερινή καθώς την ονομαστική τους εορτή έχουν οι πρόεδροι των συμβουλίων της Ένωσής μας !!!

Όλη η αθλητική οικογένεια του νησιού , αθλητές ,προπονητές , διοίκηση, ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά στον Πρόεδρο της ΑΕ Μυκόνου και αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κουκά και τον πρόεδρο του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρο Αγγελετάκη.

Με τεράστια προσφορά στα κοινά και στον αθλητισμό και οι δύο τους , ευχόμαστε να παραμείνουν ενεργοί αλλά τόσα χρόνια και να είναι πάντα υγιείς εκείνοι και οι δικοί τους άνθρωποι !».

Χρόνια πολλά

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου !!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.