ΤΟΠΙΚΑ

Για τους πολίτες της Μυκόνου και την αποκατάσταση της τάξης στο Καλό Λιβάδι

Για τους πολίτες της Μυκόνου και την αποκατάσταση της τάξης στο Καλό Λιβάδι
Πράξη την υπόσχεση της έκανε η Δημοτική Αρχή της Μυκόνου που «καθάρισε» το χώρο στο Καλό Λιβάδι ξημερώματα.Έδωσαν λύση σε ένα μεγάλο θέμα

Επέμβαση για το γκρέμισμα των αυθαιρεσιών στο Καλό Λιβάδι.
Σε μια άκρως εντυπωσιακή ενέργεια που υποστηρίζει τα συμφέροντα των κατοίκων της Μυκόνου και ακριβώς τρεις  ώρες μετά τη λήξη της πενθήμερης προθεσμίας που είχε δοθεί εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά  εφάρμοσαν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα στις 3 το πρωί μηχάνημα του Δήμου Μυκόνου με την παρουσία του δημάρχου των αντιδημάρχων και μελών του δημοτικού συμβουλίου , πήραν την κατάσταση στα χέρια τους σε ένα θέμα που ήταν μετέωρο στην επίμαχη τοποθεσία και γκρέμισαν τις αστοχίες που είχαν γίνει εκεί.


Έπισημαίνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες σε επιστολή που απέστειλε προς την επιχείρηση η ΕΤΑΔ την καλούσε να προχωρήσει άμεσα προς την αποκατάσταση του χώρου διαφορετικά θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της που απορρέουν από τη σύμβαση και τον νόμο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.