ΤΟΠΙΚΑ

«Με συνέπεια υλοποιούμε πρόγραμμα αναβάθμισης βασικών υποδομών του νησιού»

«Με συνέπεια υλοποιούμε πρόγραμμα αναβάθμισης βασικών υποδομών του νησιού»
Ο δήμαρχος συγχαίρει άπαντες για την συστηματική δουλειά και την εξασφάλιση επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση της ύδρευσης στο νησί

Ένα τεράστιο έργο υποδομής εγκρίθηκε για την Μύκονο από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και αφορά την αναβάθμιση βασικών υποδομών του νησιού στην ύδρευση.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε:

«Με συνέπεια και συστηματικότητα υλοποιούμε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης βασικών υποδομών και ουσιαστικής επίλυσης διαχρονικών προβλημάτων του νησιού, διεκδικώντας παράλληλα κάθε δυνατή χρηματοδότηση.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΜ κ. Κουνάνη, τον Πρόεδρο κ. Βιγλιάρη και τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΜ για την δουλειά και την επιμονή τους που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη ένταξη του προτεινόμενου έργου Ολοκληρωμένη διαχείριση και βελτίωση υποδομών ύδρευσης ΔΕΥΑ Μυκόνου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συνεχίζουμε την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης,κάτι που συμβάλλει άμεσα στην προώθηση της αποδοτικότητας, στην προστασία και την ορθή διαχείριση των υδατικών πόρων, την κάλυψη των αυξημένων  υδρευτικών αναγκών κατά την τουριστική περίοδο και γενικά τη βελτίωση της ποιότητας ζωήςτων κατοίκων και των επισκεπτών μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.