ΤΟΠΙΚΑ

Θα παραμείνουν όλα κλειστά στη Μύκονο, ορατό το ενδεχόμενο να πάμε σε νέο σκληρό Lockdown πανελλαδικά

Θα παραμείνουν όλα κλειστά στη Μύκονο, ορατό το ενδεχόμενο να πάμε σε νέο σκληρό Lockdown πανελλαδικά

Το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι κλειστά τα πάντα, εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τις λαϊκές αγορές, τους φούρνους, τα βενζινάδικα και τα άλλα καταστήματα τροφίμων με ωράριο από 07.00’ έως 17.00’.

Υπάρχουν, όμως, και οι περιοχές που βρίσκονται σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου όπως είναι η Μύκονος και άλλοι Δήμοι ,Πατρέων, Χαλκιδέων, Αγίου Νικολάου Λασιθίου και Θήρας. Σε αυτές, η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων αναστέλλεται, όπως αναστέλλεται και η λειτουργία των κομμωτηρίων. Μονάχα τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα άλλα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργούν. Σε ό,τι αφορά τα σούπερ μάρκετ, όμως, επανέρχεται η απαγόρευση πώλησης προϊόντων, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, έπιπλα, παιχνίδια, υποδήματα, ρούχα, βιβλία στις μητροπολιτικες περιοχές καθώς και στις πολύ αυξημένου κινδύνου.

Αναφορικά με την πορεία του εμβολιασμού, μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί 410.000 πολίτες. Συγκρατημένη αισιοδοξία γεννά και η άφιξη των πρώτων 45.000 δόσεων από το εμβόλιο της AstraZeneca. Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με αυτό το εμβόλιο της ηλικιακής ομάδας 60-64 σε ορισμένα εμβολιαστικά κέντρα. Για τον σκοπό αυτό θα ανακοινωθεί ένα νέο σύστημα παράλληλο με αυτό που ήδη λειτουργεί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.