ΤΟΠΙΚΑ

Τρομερός Νικόλας Γκέλος μένει στο σπίτι με τα παιδιά

Τρομερός Νικόλας Γκέλος μένει στο σπίτι με τα παιδιά
Με ένα χιουμοριστικό τρόπο ο πρώην αντιδήμαρχος δείχνει πως μπορούμε να περνάμε στο σπίτι και να μαθαίνουμε και άλλα εκτός από χασάπικο

Έχει γίνει θεσμός πλέον τις τελευταίες μέρες της καραντίνας επώνυμοι και μη σε όλη την  χώρα με σχετικά βίντεο να «ανοίγουν» τα σπίτια τους και να δείχνουν πως περνάνε την ώρα τους στην καθημερινότητα.Με ένα ωραίο τρόπο και συνάμα χιουμοριστικό  ο πρώην αντιδήμαρχος Νικόλας Γκέλος με τον γιο και την κόρη του προσπαθούν να περάσουν τις ώρες μέσα στο σπίτι και μας μεταφέρουν τον τρόπο.

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει ότι εκτός από το χασάπικο που είναι λάτρης και το χορεύει και εξαιρετικά υπάρχουν και άλλοι τρόποι και χοροί  να μάθει κάποιος όταν ακολουθεί την νεολαία.

Απολαύστε το:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.